Rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. We hanteren de vaste tarieven die vastgesteld zijn door de NZa en voor alle tandartsen in Nederland gelden.

Voor behandelingen boven de €250 ontvangt u van ons vooraf een prijsopgave. Onder de €250 doen we dit ook op verzoek.

In de praktijk werken wij niet met een factoringsbedrijf, maar versturen we zelf met behulp van slimme software (Payt) de declaratie naar de verzekering en kunt u de eventuele restnota heel simpel met iDeal betalen. Klik hier voor een duidelijke uitleg. Mocht u niet willen dat we de nota bij uw zorgverzekeraar aanbieden of wilt u de nota per post ontvangen ? Laat dat ons dan weten.

Behandeling voor kinderen tot 18 jaar worden standaard volledig vergoed door de basisverzekering van uw zorgverzekering (uitgezonderd is orthodontie/beugel behandeling). U krijgt dus geen rekening van ons voor behandeling van kinderen.

Komt u voor de eerste keer en heeft u geen aanvullende tandartsverzekering, dan vragen we u om de rekening te pinnen. Na de eerste keer mag u zelf kiezen of u de rekening pint of liever per email ontvangt en dan met iDeal betaalt. Dit geldt niet voor kinderen; de rekening van kinderen gaat direct naar de ziektenkostenverzekering.

Op de rekening zijn de standaard KNMT betalingsvoorwaarden van toepassing. De betalingstermijn is 30 dagen. Wij kunnen u een aanbetaling vragen als u een uitgebreid behandelplan wilt laten uitvoeren.

 

 

Betaalautomaat beschikbaar voor gangbare betaalkaarten