Rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. We hanteren de vaste tarieven die vastgesteld zijn door de NZa en voor alle tandartsen in Nederland gelden.

Voor behandelingen boven de €250 ontvangt u van ons vooraf een prijsopgave. Onder de €250 doen we dit ook op verzoek.

Voor het debiteurenbeheer maken we gebruik van Payt. Wij bieden eerst de rekening aan bij uw zorgverzekeraar. Over het gedeelte wat uw zorgverzekeraar niet vergoedt, ontvangt u een rekening digitaal via e-mail of per post direct van onze praktijk. U kunt uw rekening snel en makkelijk betalen o.a. via iDeal. Vragen over de rekening kunt u stellen via e-mail of uw online omgeving direct aan de praktijk. Vragen over de verzekering stelt u bij uw zorgverzekeraar. Mocht u niet willen dat we de nota bij uw zorgverzekeraar aanbieden of wilt u de nota per post ontvangen ? Laat dat ons dan weten.

Op de rekening zijn de standaard KNMT betalingsvoorwaarden van toepassing. De betalingstermijn is 30 dagen. U kunt kosteloos een betalingsregeling aanvragen als u dit tijdig (binnen de betalingstermijn) aangeeft bij ons.

Behandeling voor kinderen tot 18 jaar worden standaard volledig vergoed door de basisverzekering van uw zorgverzekering (uitgezonderd is orthodontie/beugel behandeling). U krijgt dus geen rekening van ons voor behandeling van kinderen.